Vi leverer totalløsninger

Kvint | Blendex AS har mange års erfaring innenfor alle former for inn- og utvendig solskjerming, gardiner, mørklegging, folie og akustiske løsninger.

Det viktigste for oss i Kvint | Blendex er at kunden blir fornøyd med sluttresultatet, og at vi sammen finner det riktige produktet til den riktige løsningen – både til privatkunder og til det profesjonelle markedet. Vi tilbyr uforpliktende oppmåling, veiledning og konkurransedyktige tilbud.

Kvint | Blendex utvikler totalløsninger og samarbeider ofte med arkitekter, innredningsdesignere samt entreprenører. Vi dekker alle typer av bygg – fra privatboliger, mindre bedrifter, hotell og restauranter – til større bedrifter, skoler og helsevesen.

Kvint | Blendex har en fast stab av montasjeteknikere, og produksjonen foregår på egen fabrikk og systue – med høy produksjonshastighet, som gjør at vi har kort leveringstid.

Vi er et team med sterk faglig ekspertise og kunnskap innen vårt fag og vi jobber hardt for å opprettholde en god balanse mellom strenge kvalitetskrav, miljøhensyn og bedriftens økonomi. Vi arbeider med å minske vår påvirkning av miljøet. Vi er alltid opdatert på trender og nyheter, og våre produkter er av høy kvalitet - noe som sikrer lang levetid. 

Kvint | Blendex er en del av danske Fischer Group.


Meld deg på nyhetsbrevet