Service og rådgivning

Kvint | Blendex AS er opptatt av å gi kundene et høyt og kvalifisert servicenivå. Derfor er vi alltid klar med et uforpliktende tilbud og kompetent rådgivning.

Rådgivning: Den riktige rådgivningen gir den riktige løsningen uansett prosjektets størrelse og art. Vårt utgangspunkt er alltid kundenes ønsker og behov, og vi tar av oss alle detaljer i prosjektet.

Oppmåling og tilbud: Vi kommer gjerne på besøk med et utvalg av produktprøver. Vi utfører gratis oppmåling og gir uforpliktende og konkurransedyktige tilbud. Vårt utvalg av gardiner og annen solskjerming er stort, og det er alltid muligt å finne et produkt, som passer til prosjektet. 

Service: Kvint | Blendex er kjent for rask og effektiv levering. Lettere vedlikehold og justeringer foretas på stedet. Til spesifikke solskjermingsprosjekter anbefaler vi et årlig servicebesøk, slik at eventuelle småskader blir oppdaget i tide. På den måten reduseres risikoen for driftsstopp, og systemets levetid forlenges. Kontakt oss og hør om våre servicekontrakter.

Vask og vedlikehold: Vi hjelper gjerne til med vask, rens eller reparasjon av de produktene som er kjøpt hos oss. Med denne servicen er du sikker på at dine produkter blir behandlet korrekt. Les her hvordan du vasker og vedlikeholder gardinene dine.

Last ned vår servicebrosjure her

Last ned 5 gode grunner till å inngå en serviceavtale her

  
Kontakt oss for et uforpliktende besøk: 23 00 51 50, post@kvintblendex.no