Salg & rådgivning

HVA SKJER NÅR DU HANDLER OG SAMARBEIDER MED KVINTBLENDEX?

Vi har beskrevet hva du kan forvente som privat kunde, bedriftskunde og arkitekt.

Klikk på det punktet du ønsker å lese mer om.

Privat kunde: Når du skal velge gardiner og solskjerming …

Last ned som pdf "Når du skal velge gardiner og solskjerming..."

Hvilke ønsker har du?

Det kan være svært at velge når man skal velge nye gardiner eller en annen solskjerming til sitt hjem. Kanskje vil du ha noe helt annet enn det du har hatt tidligere, eller er du fornøyd med den løsningen du har men føler behov for å bytte til noe nytt?  Vi i KvintBlendex hjelper deg med å finne den riktige løsningen til akkurat din bolig.

Snak med en salgskonsulent

Det kan være at du har besøkt vår hjemmeside og kigget på våre produkter før du kontakter oss. Du får kontakt med en salgskonsulent, hvis du ringer eller sender en e-post og dere avtaler hva som skal skje.

Besøk vår hjemmeside, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Besøk oss gjerne i vårt showrom i Oslo. Der du vil få snakke med en av våre salgskonsulenter. Vi har et stort utvalg av tekstiler og utstilling av våre solskjermingsprodukter som f.eks. plisségardiner, persienner, rullegardiner, lameller og screen. Vi har også det meste av gardinskinner og gardinstenger, både funksjonelle og dekorative.

Den riktige løsningen

Når man skal velge nye gardiner eller annen solskjerming, er det flere ting man må tenke på: 

  • Hvilke rom og hva slags vindu dreier det seg om?
  • Skal det skjermes for morgen- eller kveldssolen?
  • Skal det være innvendig og/eller utvendig solskjerming?
  • Skal det skjermes for innsyn, lys og/eller for sol og varme?

Hvilken interiørstil har du og hvilken stemning skal gardinene skape? Liker du tung velur, lett og transparent lin eller klassiske tekstiler? Gardinene kan fremheve interiøret, uansett om de er diskré eller mer fremtredende.

Salgskonsulenten presenterer deg for mulighetene og gir deg råd om en løsning som du liker.

Hvis du ikke har mulighet for å besøke oss i showrommet, kommer konsulenten hjem til deg med prøver på tekstiler og produkter. 

Den praktiske processen 

Når du har valgt gardiner eller solskjermingsproukte, oppmåler konsulenten gratis og gir deg et skriftlig, uforpliktende tilbud. Når du aksepterer tilbudet, sendes ordren til produksjon eller søm. 

Du får beskjed når dine gardiner/produkter er klare, og du avtaler en tid for montering.
 

Kontakt oss for gratis oppmåling og uforpliktende tilbud 

T: 23 00 51 50
E: post@kvintblendex.no 

 

Bedriftskunde: Når bedriften skal velge solskjerming …

Last ned som pdf "Når bedriften skal velge solskjerming...
 

KvintBlendex leverer solskjerming til alle typer bedrifter, både til eksisterende og nye bygg.

Innvendig eller utvendig solskjerming? 

Solskjerming er med til å gi ett godt inneklima. Der er mange muligheter, og valget avhenger av en forskjellige forhold. 

Utvendig solskjerming er best til å holde varmen ute, Innvendig solskjerming hindrer blending i dataskjerme. Mange bedrifter velger en både/og-løsning.

Velger man utvendig solskjerming må man tenke på hvilke produkter som vil «kle» fasaden, og hva er mulig å montere. Screens er enkle og nøytrale. Fasadepersienner eller markiser er mer markante.

Til innvendig solskjerming har vi mange produkter å velge imellem: gardiner, rullegardiner, persienner, lameller og plisségardiner. Her avhenger valget ofte av dekorative ønsker. Gardiner eller andre solskjermingsprodukter er med til å gi inntryk av bedriften og løsningen ska passe til rommet.


Den riktige løsningen

Besøk vår hjemmeside, få inspirasjon og les om de mange mulighetene for solskjerming som finnes. Deretter kan vi kontaktes på e-post eller telefon. I begge tilfeller blir man satt i forbindelse med en av våre erfarne salgskonsulenter, som vil hjelpe deg videre så du får den riktige løsningen. 

Du er også velkommen i vårt showrom i Oslo. Her kan du se alle våre produkter og snakke med en salgskonsulent.

Den praktiske processen

Ved eksisterende bygg: Salgskonsulenten foretar en oppmåling og gir deg et skriftlig, uforpliktende tilbud. Aksepterer du tilbudet, sender vi ordren til produksjon eller søm. 

Ved nybygg: Ut fra en prosjekttegning og/eller -beskrivelse utarbeider vi et skriftlig, uforpliktende tilbud. Aksepterer du tilbudet, sender vi ordren til produksjon eller søm.

Bedriften får beskjed når gardinene/solskjermingen er klar, og det avtales tid for montering. Er det snakk om en stor ordre, kan monteringen foregå i flere omganger.
 

Kontakt oss for gratis oppmåling og uforpliktende tilbud

T: 23 00 51 50
E: post@kvintblendex.no 

Arkitekt: Rådgivning i de innledende fasene …

Last ned som pdf "Rådgivning i de innledende fasene..."

Uansett om prosjektet er stort eller lite, hjelper KvintBlendex med overblikk over prosjekteringen av både gardiner og annen solskjerming.

Rådgivningsnivå

Ofte har samarbeidspartneren tenkt på hva slags solskjerming/gardiner bygget skal ha, og besøkt vår hjemmeside for å lese om de forskjellige mulighetene.

Når vi blir kontaktet, avklarer vi hva slags entreprise det dreier seg om. Gjelder det en totalentreprise, foregår rådgivningen på det generelle, overordnede nivå. Men ved en hoved- og fagentreprise, vil vi gå mer inn i detaljene.

Rådgivning og materialer

Rådgivningen dreier seg om tre områder: teknikk, utforming og konstruksjon. Det er veldig viktigt at vi får klarlagt hvilken størrelse vindu solskjermingen skal monteres på. F.eks. er våre screen i forskjellige størrelser og den minste modellen kan ikke brukes på et stort vindu. I det hele taget er det viktig å avklare hvilken type av et bestemt produkt som er best til prosjektet. 

Etter samtalen sender vi en e-post med ønsket informasjon. Det kan være tegninger i AutoCAD, tall for beregninger av produktets varmedempende effekt, produktbeskrivelser og andre spesifikasjoner. Det er også mulig å sende med en standardskrivelse med forklaringer av forskjellige begreper, dersom det er nødvendig.

Vi svarer gjerne på oppfølgende spørsmål og sikrer at de ferdige tegningene er korrekte.

Vi skal forstå det samme

Vi legger vekt på å gi den rådgivning ogde  materialer som er nødvendige på det riktige tidspunktet. Vi gjør også mye for å sikre at du og vi vår forstår det samme, slik at det ikke oppstår misforståelser. 

Hvis f.eks. en solskjerming skal ha faktor 0,2 er det avgjørende at man vet hvordan faktoren brukes og hva den betyr. Betyr den, at produktet avskjermer 20 prosent eller 80 prosent?

Derfor er vi grundige når vi stiller spørsmål, slik at vi avklarer tingene og dermed sikrer at løsningen blir riktig.

Specialløsninger

Ønsker du et produkt som ikke er standard, kan vi produsere en spesialløsning. I de tilfellene har vi ekstra stort fokus på detaljer, og vi sender da en standardtegning over detaljer som kan settes inn i tegningen. Deretter sjekker vi om det realistisk kan la seg gjøre. Hvis ikke, gir vi alternative løsningsforslag.

Spesialløsninger kan bestå av delelementer fra forskjellige produktmodeller som vi kombinerer i en ny løsning, eller det kan være en løsning vi utvikler til den bestemte bygningen. 

Det viktigste for oss er at vi alltid kan stå inne for konstruksjonen, og at produktet vil fungere. Vi sier nei dersom vi ser at løsningen ikke er funksjonsdyktig. Det mener vi er god rådgivning.

 

Kontakt oss for gratis oppmåling og uforpliktende tilbud 

T: 23 00 51 50
E: post@kvintblendex.no