Service & rådgivning

KvintBlendex AS er opptatt av å gi kundene god service. Derfor er vi alltid klar med et uforpliktende tilbud og kompetent rådgivning.

Rådgivning

Vi rådgir deg i små og store prosjekter så løsningen bliver riktig. Vi er alltid opptatt av kundens ønsker og behov, og vi tar av oss alle detaljer i prosjektet.

Oppmåling og tilbud 

Vi kommer gjerne på besøk med et utvalg av produktprøver. Vi utfører gratis oppmåling og gir uforpliktende og konkurransedyktige tilbud. Vi har et stort utvalg av gardiner og annen solskjerming. Det er alltid muligt å finne et produkt, som passer til prosjektet. 

Service 

KvintBlendex har rask levering. Vi foretar lettere vedlikehold og justeringer på stedet. Til spesifikke prosjekter anbefaler vi et årlig servicebesøk, slik at eventuelle småskader blir oppdaget i tide. På den måten reduserer vi risikoen for driftsstopp, og systemets levetid forlenges. Kontakt oss og hør om våre servicekontrakter.

Vask og vedlikehold 

Vi hjelper gjerne til med vask, rens eller reparasjon av de produktene som er kjøpt hos oss. Med denne servicen er du sikker på at dine produkter blir behandlet korrekt. 

Les her hvordan du vasker og vedlikeholder gardinene dine.

Last ned vår servicebrosjure her

Last ned 5 gode grunner till å inngå en serviceavtale her

  
Kontakt oss for et uforpliktende besøk: 23 00 51 50, post@kvintblendex.no