Gardiner og solskjerming til den private boligen: Vi finner den riktige løsningen

Enten valget faller på enkle plisségardiner, rullegardiner, persienner og lamellgardiner - eller om du foretrekker en mykere look med tekstiler, har vi løsningen for ditt private hjem.

Kvint | Blendex leverer alle typer gardiner og solskjerming og vi kan tilfredsstille selv de mest krevende ønsker. I vårt showrom i Oslo er de fleste produsenter av tekstiler representert. Merker som Kurage, Kinnasand, Kvadrat, Svensson, Almedahls, JAB, Baumann og Designers Guild er noen av merkene vi kan vise frem.

I tillegg finner du et bredt sortiment av lamellgardiner, persienner, plisségardiner og rullegardiner i mange farger og stoffer – med eller uten mønster.

Mulighetene er uendelige og det kan være en vanskelig oppgave å velge den riktige løsningen som både understreker personlig stil og skaper den rette stemningen. Våre profesjonelle og erfarne konsulenter hjelper gjerne til med å finne de riktige produktene, som oppgaven krever.

Spesielt ved flyttning til et nytt hjem, er det mange ting å tenke på, og det en fordel at samarbeide med en Ved flytting til et nytt hjem er det mange ting å tenke på, og det kan være en fordel å samarbeide med en profesjonell partner som tar vare på alle detaljer i prosessen.

Vi leverer gardiner og solskjerming til alle typer boliger. Fra små leiligheter til store villaer. Ingen jobb er for liten – ingen jobb er for stor.

Kvint | Blendex er opptatt av å gi kundene våre et høyt og kvalifisert servicenivå. Derfor er vi alltid klare med gratis oppmåling og uforpliktende tilbud. Det er også mulig å bestille gratis vareprøver fra vår kolleksjon eller få et besøk fra en av våre konsulenter.

Se våre høyt profilerte merker her  Finn inspirasjon her

Kontakt oss og hør om allt det, vi kan hjelpe med: 
T: 23 00 51 50
E: post@kvintblendex.no
Eller besøk vårt showroom i Oslo.