KvintBlendex Showroom Oslo

LETER DU ETTER GARDINER AV HØY KVALITET I OSLO? OG RÅD AV SAMME KALIBER?

Da bør du besøke vårt showroom på Brynsaléen 4 i Oslo.

Her kan du se og kjenne på et bredt utvalg av gardiner og ulike typer solskjerming.

Eller, enda bedre, snakke med en av våre erfarne konsulenter, som kan fortelle deg mer om de mange alternativene innen gardiner, solskjerming og blending.

Besøk oss og ta en prat med en konsulent
Du kan komme innom alle hverdager. Du kan også gjerne ringe og avtale en tid med en av våre konsulenter, som kan gi deg kvalifiserte råd om det helt riktige valget for deg.

I KvintBlendex har vi mange års erfaring med alt innen gardiner, innvendig og utvendig solskjerming, blending, folie og akustikkløsninger.

Det viktigste for oss er at du alltid er fornøyd med det endelige resultatet. Enten du er privat- eller bedriftskunde, tar vi oppgaven seriøst og støtter deg gjennom hele prosessen.

Kvalitet, erfaring og profesjonell rådgivning
I vårt showroom finner du tekstiler fra et bredt spekter av eksklusive kvalitetsmerker og eksempler på ulike typer solskjerming.

Det kan f.eks. være gardiner, persienner, rullegardiner, lamellgardiner og plisségardiner eller utvendig solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser.

Ring oss og avtal tid og kom innom til et uforpliktende møte med en av våre konsulenter, som tilbyr dedikert rådgivning basert på faglig kunnskap.

Velkommen til KvintBlendex showroom:

Brynsalléen 4. 0667 Oslo

T: 23 00 51 50

E: post@kvintblendex.no

Du kan besøke oss mandag til fredag. Ring gjerne og avtal tid med en konsulent.

Se også de interaktive brosjyrer om gardiner, solskjerming og akustikk: