DIN PARTNER I UTVIKLING OG GJENNOMFØRING

Når det kommer til inneklimaet til byggene våre og innelivet til bygningenes brukere, spiller skjerming og akustikk en viktig rolle. Derfor har vi hos KvintBlendex, som er en del av en av Skandinavias ledende leverandører av solskjerming og gardiner, Fischer, viet vår faglige ekspertise til å skape skreddersydde og driftssikre løsninger for et bredt spekter av kunder og prosjektstørrelser.

Det er en stor forskjell på om vi har å gjøre med et eksisterende bygg, hvor vi må ta hensyn til de eksisterende faktorene, eller om vi må bygge noe fra bunnen av og lage et helt nytt regnestykke. Hos KvintBlendex har vi imidlertid mange års erfaring med rådgivning, prosjektering og montering i begge prosessene, enten du er byggherre, arkitekt eller ingeniør.

 

EKSISTERENDE BYGG

Vår tradisjonelle rådgivning til bedrifter dekker eksisterende bygg som trenger en ny solskjerming. Her foretar vi en oppmåling som tar hensyn til bygningens arkitektur og monteringsmuligheter. Deretter kommer vi med et skriftlig, uforpliktende tilbud, som godkjennes når alle parter er fornøyde, slik at vi kan sende bestillingen til produksjon og sying på vår egen fabrikk.

NYE BYGG

For nybygg er det en annen og mer dyptgående prosess. Her baseres det uforpliktende tilbudet på deres prosjekttegninger og/eller -beskrivelser. Deretter holder vi dere løpende orientert om solskjermingens status, og avtaler et passende tidspunkt for montering.


Ved større bestillinger kan monteringen også skje i flere omganger for å imøtekomme deres behov. Ønsker dere spesialløsninger utover standardprodukter, er vi i stand til å produsere dem i vår egen produksjon.

Vil du bli kontaktet av en rådgiver?

Om du er privat eller profesjonell, vil vi alltid gjerne ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Ellers er du alltid velkommen til å ringe til oss på 2300 5150.

VÅRT SHOWROOM

 

SHOWROOM I OSLO

Brynsalléen 4
0667 Oslo

 

T: 2300 5150
E: [email protected]

 

 

Du kan besøke oss mandag til fredag.
Ring gjerne og avtal tid med en konsulent.

La oss hjelpe deg

Uansett om prosjektet omfatter 1 eller 100 vinduer, er det en rekke forhold som må tas i betraktning innen prosjekteringen av solskjermingsanlegg og gardiner.

PLANLEGGING & PROSJEKTERING