INVITER DINE VISJONER INN

Mulighetene er mange når du skal velge gardiner, markiser eller annen solskjerming til hjemmet ditt, og det er ikke alltid at den rette løsningen er opplagt. Det er her vi kommer inn i bildet. Sammen med deg finner vi den helt riktige løsningen for deg og din bolig.

MØT OSS DER DET PASSER DEG

Kanskje du allerede har utforsket utvalget vårt og har en klar visjon. Kanskje du akkurat har begynt. Uansett hvor du er i prosessen, kan du alltid kontakte en av våre erfarne salgskonsulenter som er klare til å hjelpe deg. Hvis du foretrekker å møte oss og komme tett på tekstilene våre, er du velkommen til å besøke et av våre showroom. Ellers kommer vi også gjerne til deg.

 

MED UTGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Når du velger gardiner eller solskjerming, er det flere faktorer som spiller inn. Hvilke typer rom og vinduer har du? Skal du skjerme for morgen- eller kveldssolen?  Innvendige eller utvendige løsninger? Vi guider deg gjennom de mange tankene og behovene du kan ha og sørger for å presentere de estetiske og funksjonelle valgmulighetene som passer for deg.

NÅR VALGET ER TATT

Når du føler deg klar til å realisere valgene dine, tar vi av oss resten. Både med gratis oppmåling og et skriftlig, uforpliktende tilbud. Og så er det først når du godkjenner det hele at ordren sendes til produksjon på våre fabrikker. Deretter holder vi deg løpende oppdatert og ordner et tidspunkt for montering som passer timeplanen din. 

Vil du bli kontaktet av en rådgiver?

Om du er privat eller profesjonell, vil vi alltid gjerne ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Ellers er du alltid velkommen til å ringe til oss på 2300 5150.

VÅRT SHOWROOM

 

SHOWROOM I OSLO

Brynsalléen 4
0667 Oslo

 

T: 2300 5150
E: [email protected]

 

 

Du kan besøke oss mandag til fredag.
Ring gjerne og avtal tid med en konsulent.

Næringsliv eller arkitekt?

Uansett om prosjektet omfatter 1 eller 100 vinduer, er det en rekke forhold som må tas i betraktning innen prosjekteringen av solskjermingsanlegg og gardiner.

RÅDGIVNING TIL PROFESJONELLE