Planlegging & prosjektering

Uavhengig av om prosjektet er stort eller lite, hjelper KvintBlendex med å gi en oversikt over planleggingen av både gardiner og solskjerming.

SLIK STØTTER VÅRE RÅDGIVERE DINE PROSJEKTFASER

DIN PARTNER I UTVIKLING OG GJENNOMFØRING

Når det handler om energiforbruket til bygningene våre og hvordan brukerne har det inne, spiller solskjerming en viktig rolle. Derfor har vi hos KvintBlendex viet vår faglige ekspertise til å skape skreddersydde og driftssikre løsninger for et bredt spekter av prosjektstørrelser. 
Vi ser ofte at et godt sted å starte dialogen er å utforske nettsiden vår og se de mange mulighetene vi tilbyr. Når dine funksjonelle krav og estetiske ønsker er mer tydelig definerte, trår vi til med vår rådgivning og ekspertise.


DETALJER GIR DET BESTE OVERBLIKKET

Vår rådgivning dekker de tekniske, designmessige og konstruksjonsmessige aspektene. Vi fastsetter størrelsen på vinduene for å velge den best egnede solskjermingen. Etter vår innledende dialog sender vi relevante materialer, som AutoCAD-tegninger, tall for beregninger og produktbeskrivelser, som er nyttige for den videre utviklingen av prosjektet.


INNE OG UTE

Valget mellom innvendig og utvending solskjerming avhenger av forskjellige faktorer, inkludert bygningens arkitektur og monteringsmuligheter. Mens utvendig solskjerming viser seg til å være mest effektiv for å holde varmen ute, er de innvendige løsningene gode til å dempe og spre dagslyset og gi en større estetisk fleksibilitet. En kombinasjon av begge er ofte å foretrekke for å oppnå maksimal kontroll over energiforbruket til bygningen din.

BYGGE NYTT ELLER BYGGE PÅ

For eksisterende bygninger utfører vi oppmålinger og rådgivning, hvor vi deretter gir et skriftlig, uforpliktende tilbud. Vi kan også basere det uforpliktende tilbudet på dine prosjekttegninger og/eller -beskrivelser.
Hvis du ønsker spesialløsninger utover standardprodukter, er vi i stand til å produsere dem i vår egen produksjon.


KONTAKT OSS

Du kan kontakte oss via skjemaet under, eller ringe oss direkte og bli satt i kontakt med en av våre erfarne salgskonsulenter. Ellers er du alltid velkommen til å besøke vårt showroom eller avtale en tid når vi kan komme på besøk til deg.

Vil du bli kontaktet av en rådgiver?

Om du er privat eller profesjonell, vil vi alltid gjerne ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Ellers er du alltid velkommen til å ringe til oss på 2300 5150.

UTFORSK