PRODUKSJON UTEN KOMPROMISSER

Med egen produksjon, utstyr i toppklasse og høyt spesialiserte kolleger, produserer vi kompromissløse løsninger som skaper helhet fra start til slutt. 

Hos KvintBlendex produserer vi både innvendige og utvendige produkter til solskjerming. Det er uvanlig, men fordelene er merkbare:
«For det første kan vi tilby en rådgivning som sikrer at kunden får en helhetlig løsning, og logistikken blir også enklere når vi kan levere alle typer produkter.

Til slutt har vi også få mellomledd, så produksjonen er nær kunden. Den direkte kommunikasjonslinjen og tilbakemeldingen mellom kunde og produksjon betyr til syvende og sist at man får et bedre produkt», forteller produktsjef Ejvind Larsen Degn.

MENNESKER OG MASKINER I TOPPKLASSE

Når målet er å produsere de best mulige produktene, trenger man maskiner og utstyr i absolutt toppklasse og de dyktigste medarbeiderne. Hos KvintBlendex er våre kolleger utdannet innen ingeniørfag, produksjon, søm, administrasjon og IT, og vi investerer i både mennesker og maskiner, slik at vi kan opprettholde et høyt nivå.

Vi har alltid vært eksperter i å behandle ulike tekstiler på den helt riktige måten, og skjæreutstyret vårt er det beste man kan oppdrive. Ingen kompromisser
understreker Ejvind Larsen Degn

En korrekt utskjæring av de ulike teksturene i stoffene til rullegardiner og screens krever for eksempel hvert sitt eget spesialutstyr, teknisk kunnskap og håndverk.

En av knivene er en høy-presisjonskniv som mer presser enn skjærer seg gjennom glassfibermaterialer. Kniven lukker på den måten kantene slik at de ikke frynser seg. En annen teknikk er ultralydskjæring som vibrerer 50.000 ganger i sekundet. Skjæringen smelter og forsegler kantene på polyesterdukene. Begge teknikkene er et viktig element i det ferdige produktets høye kvalitet.

KOMPROMISSLØS KVALITET

Enten det gjelder produkt, logistikk, pakking eller transport, er kontinuerlig kvalitetskontroll og optimalisering av prosessene en integrert del av hele vår produksjon.

Hos KvintBlendex vet vi hvor skoen trykker, også i de tilsynelatende ubetydelige detaljene, og vi har et skarpt øye for effektivisering i alle ledd. Det betyr at vi kan levere akkurat det produktet som imøtekommer kundens kvalitetskrav
avslutter Ejvind Larsen Degn

ANSVARLIGHET I ALLE LEDD


Med egen fabrikk har vi full kontroll på verdikjeden vår. Det er her vi kan gjøre den største forskjellen når det kommer til grønn omstilling. Vi er ikke i mål, men jobber med forskjellige initiativ.