Code Restaurant, Oslo

Nattland Opvekstsenter, Bergen

Nyt design i showrom: Sandstorm fra Almedahls

Anton Jenssensgate, Tønsberg

Art of the Garden fra Sanderson

Prestigious Textiles

Salttåke test

Kulturrådet

Westerdals Oslo ACT

Radisson Blu Hotel, Nydalen, Oslo

Svarte persienner til stilig restaurant

Se de fine bildene fra Restaurant Code i Oslo.

Innvendig solskjerming og gardiner til stort aktivitetssenter

Bergheim bo- og aktivitetssenter er et av landet største aktivitetssentre. Senteret er bygget i massivtre og består av ulike fellesfunksjoner og dagsentere med 24 plasser og i alt 96 sykehjemsplasser i egne beboerrom. Vi har levert innvendig solskjerming og gardiner til hele senteret. Se billeder her

GARDINER SOM FLEKSIBLE VEGGER

Fleksible vegger. Gardiner er ideelle som romdeler. Innredningen er mye mer fleksibel, akustikken blir forbedret og stoffet gir karakter og varme til rommet. Se vår løsning i Strand Café, Stabekk

Eksklusivt look med gardiner

Flotte gardiner til fellesarealer, kantine og møtesenter på Rosenholm Campus i Oslo. Se billeder og les om interiørarkitektens idé her

Fleksible vegger

Fleksible vegger. Gardiner er ideelle som romdeler. Innredningen er mye mer fleksibel, akustikken blir forbedret og stoffet gir karakter og varme til rommet. Se vår løsning i to showrom: Vitra og Holzweiler

Dekorativ og kreativ løsning

Folie er en dekorativ, diskret afskjerming og en kreativ måte for å markere forskjellige rom. Se vår løsning hos Virke

5 gode grunner til en serviceavtale

KvintBlendex har egen serviceavdeling med fastansatte serviceteknikere og en automatikkavdeling som jobber med styringer til solskjermingsanlegg. Vi gir service på alle merker, og vi dekker hele landet. Derfor behøver du bare å henvende deg ett sted.

En serviceavtale med KvintBlendex inkluderer et fast årlig ettersyn. Derfor behøver du ikke å tenke mer på det.

Se de 5 gode grunner til å inngå en serviceavtale her

Utvendig solskjerming til stort boligbygg og ungdomsskole

September 2018

Vi har montert screens på boligbygget Eufemias Hage i Oslo og powerhouse Drøbak Montessori Ungdomsskole.

Se utvalgte prosjekter her

INNVENDIG SOLSKJERMING TIL NATTLAND OPPVEKSTSENTER I BERGEN

Vi har montert gardiner, lamellgardiner, plisségardiner, panelgardiner og rullegardiner til hele bygningen

Se et utvalg av våre prosjekter

Innvendig solskjerming til skole på Vestlandet

Vi har montert i motoriserte og manuelt betjente rullegardiner på Smøla skole.

Screens til to bygg i Trondheim

To nye bygg i Trondheim har fått solskjerming fra KvintBlendex.

På stort kontorbygg har vi montert over 300 zip screens og styringskonseptet  sunsync™ 200. 

Hommelvik ungdomsskole har fått nesten 200 screens.

Se begge referanser

Nye prosjekter med flotte gardiner

Vi har levert velurgardiner til felles kantine i kontorbygg på Lysaker Torg og liftgardiner, silkegardiner og rullegardiner til den vakre gamle Berg Gård.

Se de fine bilder: Berg Gård  Lysaker Torg

Etiske retningslinjer

KvintBlendex' Etiske retningslinjer tydeliggjør våre verdier og atferd internt og eksternt, og skal sikre at våre samarbeidspartnere deler vårt nivå for miljø, etikk og sosiale forhold. Les våre Etiske retningslinjer.

Grand Café, Oslo Rådhus og OSL Avinor

Den ærverdige Grand Café i Oslo har fått et moderne look med nye liftgardiner. Til Oslo Rådhus har vi levert nye gardiner til flere møterom  Og på OSL Avinor har vi montert 147 rullegardiner på innvendige glasspartier til kontorer for at skjerme for innsyn fra passasjerer

Nytt design i showrom

Nytt tekstil fra svenske Almedahls kan nå sees i vårt showrom. Sandstorm er trykt på en 200 cm bred tekstil fremstilt av 100% gjenbrukspolyester og deretter coated med en miljøvennlig finish. Tekstilet er flammehemmende, transparent og fås i 15 ulike fargekombinasjoner. Alle like flotte. Sandstorm er designet av Studio Amanda & Matilda.

Solskjerming bidrar med poeng til sertifisering av en bygning

Juni 2017

KvintBlendex kan nå dokumentere hvor mange poeng vår egenproduserte zip-screen kan oppnå innenfor de internasjonalt anerkjente bæredyktighetssertifiseringene DGNB, BREEAM og LEED.

Les mer her

Nye prosjekter avsluttet

Marts 2017

Vi har avsluttet solskjermingsprosjekter for forskjellige typer av bygg: Ullertunet bo- og behandlingscenter, Borg havn, Q42, Botne skole, Berg skole og Anton Jenssensgate, stort kontorbygg i Tønsberg. 

Se utvalgte prosjekter her

Brukeroptimalisert styring av solskjerming

Februar 2017

KvintBlendex har har i samarbeid med våre to danske søsterselskaper, Fischer Danmark A/S og Blendex A/S utviklet en serie for styring av innvendig og utvendig solskjerming, sunsync™.

Sunsync™er utformet til å dekke alle behov uansett prosjektstørrelse, kompleksitet og prisnivå. Serien spenner fra klassisk analog styring til avansert digital styring.

Les mer om sunsync™ her, hvor du også kan laste ned datablad og eldiagrammer. 

Nyheter i showrommet

Januar 2017

Sandersons nye kolleksjon ”Art of the Garden” er inspirert av både de persiske hagene i antikken og hager fra 1700-tallet barokktid.De nye tekstilene er tidløst elegante og passer godt med moderne innredningsstil.

Originale mønstre, vakker silke, overdådig fløyel og helt klassiske tekstiler er blant nyhetene fra Prestigious Textiles. De sytten nye kolleksjoner viser nye retninger i konsepter og farger.

Se alle våre merker her

KvintBlendex kvalitetssikrer produktenes holdbarhet

Desember 2016

Et kritisk kvalitetsparameter er aluprofilenes lakkering. Utvendig solavskjerming skal holde i all slags vær, og derfor er det helt avgjørende å velge den riktige overflatebehandling innen man pulverlakkerer profilene som brukes til screens.

Den mest kjente kontrollen er den såkalte salttåke testen med forskjellige natriumkloridoppløsninger samt eksponering i kondensvannklima. Salttåke testen simulerer det klimaet og været som de lakkerte emnene skal fungere i.

Helt konkret foregår testen på denne måten: en del av emnet rises i overflaten og senkes ned i et stort oppvarmet kammer. I kammeret blir saltoppløsningen omdannet til en salttåke som skal simulere et aggressivt klima. Hvis emnene ikke viser tydelige lakkskader etter testen lever forbehandlingen og pulverlakkeringen opp til vårt krav.

Montører til solskjerming

November 2016

KvintBlendex søker montører hovedsakelig på utvendige prosjekt. Helst selvstendig freelance med byggekort, bil, verktøy og erfaring innen solskjerming. Vi trenger montører fra nå av. Ta kontakt til montasjeleder Jørgen Macody Lund og få mer å vite: 917 81 515, jml@kvintblendex.no

Spesial screens til store takvinduer

September 2016

På Kulturrådets store, skrå takvinduer har vi montert spesielle screens. Leveransen omfater også rullegardiner på små takvinduer og i kontorer.

Se et utvalg av våre prosjekter

Motorisert mørklegging til Westerdals Oslo ACT

September 2016

Vi har avsluttet leveransen til Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology, hvor vi har montert mørkleggende og motoriserte rullegardiner, rullegardiner og plisségardiner til lydrom og motoriserte skinner med dim-out gardiner i auditoriet.

Se et utvalg av våre prosjekter.

Restaurant har fått gullvelurgardiner

September 2016

Radisson Blu Hotel Nydalen i Oslo har fått 50 meter flotte velurgardiner fra golv til tak i restauranten.

Se et utvalg av våre prosjekter.

NYE TEKSTILER I SHOWROMET

September 2016

Vi har nettopp fått inn nye tekstiler fra to av våre leverandører. Fra Svensson, presenterer vi de to designene Sawa og Sumire, begge designet av Aoi Yoshizawa. Sumire er flammehemmende. Sawa er lyddempende. Begge fås i seks forskjellige farger og egner seg svært godt til helsehus, skoler og lignende. Sawa farger og fakta. Sumire farger og fakta. Flere tekstiler fra Svensson.

Fra Almedahl har vi fått to design, Haze og Arrow. Begge tekstilene er flammehemmende. Arrow finnes i 18 forshjellige farger og Haze i 20. Haze farger og fakta. Arrow farger og fakta. Flere tekstiler fra Almedahl.

BROSJyRE OM SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Juli 2016

Selv de beste solskjermingsprodukter bør jevnlig etterstrammes, smøres og justeres for å sikre høy driftssikkerhet og lang levetid. Når løsningene blir vedlikeholdt optimalt, kan de holde 15 – 20 år etter montering.

Last ned vår nye brosjyre om service og vedlikehold her

SOLSKJERMING TIL NY BARNEHAGE

Mai 2016

KvintBlendex har inngått kontrakt med entreprenørselskapet NCC om levering av solskjerming. Lundbo barnehage i Hamar kommune får installert 41 stk. Zipper screens med automatikk. MAP Arkitekter AS har tegnet barnehagen, som skal stå ferdig i løpet av 2016.

STORT PROSJEKT FOR BERGEN HELSEHUS AVSLUTTET

Mai 2016

Vi har avsluttet et stort solskjermingsprosjekt for Bergen helsehus. Prosjektet omfattet lamellgardiner, rullegardiner, persienner samt skinner gardiner fra Fischer og Drapulix til hele helsehuset.

Se et utvalg av våre referanser Prosjekter

NYTT NAVN OG NYTT SHOWROM

April 2016

Kvint Interiør har skiftet navn til KvintBlendex AS, men virksomheten er fortsatt den samme. Vi har mange års erfaring og kompetanse innen innvemdig og utvendig solskjerming, gardiner, mørklegging, folie og akustiske løsninger. 

KvintBlendex har fått ny adresse i Sinsenveien 53A, 0585 Oslo. Alle nye og gamel kunder er velkommen på besøk i vårt flotte showrom med fantastisk utsikt utover Oslo by. Du finner oss i 7. etage med parkering rett utenfor døren.

Kontakt: 23 00 51 50, post@kvintblendex.no

TRE SKOLER VELGER SOLSKJERMING FRA KVINTBLENDEX

April 2016

Varden skole i Bergen, Vollebekk skole i Oslo og Ski videregående skole har valgt KvintBlendex som leverandør av solskjerming. Den utvendige solskjermingen omfatter rundt 200 screens og 60 fasadepersienner. Den innvendige solskjerming består av rullegardiner og screens. Monteringen utføres i løpet av 2016.

Illustration: WK Entreprenør AS. Vollebekkveien Skole