DESIGNDAGER I KØBENHAVN

Skal du være med på 3daysofdesign, kan du i år oppleve gardinene våre hos flere spennende designmerker.

12. – 14. juni 2024

Mangler du inspirasjon til ditt neste gardinprosjekt, er det hjelp å få i hjertet av København. Ta for eksempel turen innom Bredgade 22 i København, hvor vi har montert Kurage-gardiner i samarbeid med de nyskapende designerne i Stilling.

 

Utstillingen heter "Colours and Crafts", og her kan du oppleve Kurage-stoffgardiner i modige fargevalg sammen med gardinstenger og unike design. Mannen bak ideen for utstillingen, Jakob Hundborg, sier: «Alt for lenge har gardiner og gardinstenger vært noe som bare skulle matche fargen på veggen eller stoffet på sofaen. På utstillingen viser vi hvordan du kan la gardinet og gardinstangen innta hovedrollen i interiøret. Gled deg til å se nye, vakre fargevalg, dynamiske former og spennende detaljer."

 

FÅ OMVISNING OG GOODIEBAG


Utstillingen "Colours and Crafts" er kuratert av designeren Nadia Olive Schnack, som er kjent for å bruke kontrastfylte farger når hun innreder for både privatpersoner og bedrifter. Du får muligheten til å ha inspirerende samtaler og omvisning med Nadia Olive Schnack på utstillingen hver dag klokken 15. Du får også mulighet til å sette sammen din egen goodiebag med prøver som du kan bruke i ditt neste interiørprosjekt.

Du finner vårt design i flere andre kjente utstillingslokaler og butikker også. Alle er i gangavstand fra hverandre, og alle vil være inspirerende for både private og profesjonelle. Vi ønsker deg en inspirerende og kreativ tur i Københavns gater!

 

MØT OSS HER:

 

STILLING X KURAGE Bredgade 22

 

&TRADITION Kronprinsessegade 4

 

HAY HOUSE Østergade 61, 2. etasje

 

NORMANN COPENHAGEN Niels Hemmingsens Gade 12

 

HOLMRIS Amaliegade 35

 

VERPAN Møntergade 19

Vil du bli kontaktet av en rådgiver?

Om du er privat eller profesjonell, vil vi alltid gjerne ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Ellers er du alltid velkommen til å ringe til oss på 2300 5150.