EPD: DOKUMENTASJON ER VEIEN FREM

Det er et nødvendig skritt, og derfor har vi nå fått EPD på våre screens, slik at vi kan dokumentere produktets egenskaper og identifisere dets energipotensial.

GJØR DET GRØNNE ARBEIDET ENKLERE

Det følger en rekke fordeler med EPD-er:
Det spiller en viktig rolle i bygningssertifiseringer som DGNB, LEED og BREEAM. Og gjør jobben enklere for blant annet arkitekter og byggherrer, når man konkret kan sammenligne miljøpåvirkningen av ulike materialvalg i byggeprosjektet. 
EPD-er gir også et konkurransefortrinn siden sertifiseringer blir mer og mer utbredt og nødvendige i markedet generelt.

 

SE EPD’EN HER

EPD PÅ SCREENS

Det ligger med andre ord et stort potensial i å kartlegge byggematerialer med tanke på fremtidens bygninger. 
De er en dokumentasjon på at man tar bærekraft og sin miljøpåvirkning seriøst, og kan identifisere hvor og hvordan man best mulig utnytter potensialet for energioptimalisering. 
Derfor har vi nylig fått miljøvaredeklarasjon på våre screens, slik at vi kan dokumentere hva vi allerede praktiserer med screens som en langtidsholdbar, effektiv og konkurransedyktig løsning. Screens avviser blant annet opptil 80% av solens stråler.

Vil du bli kontaktet av en rådgiver?

Om du er privat eller profesjonell, vil vi alltid gjerne ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Ellers er du alltid velkommen til å ringe til oss på 2300 5150.