VELKOMMEN TIL NYE KVINTBLENDEX

Godt håndverk har alltid skinnet gjennom det vi gjør hos KvintBlendex og vårt morselskap Fischer. Og med en omfattende oppdatering av vår visuelle identitet er det nå lettere, både estetisk og praktisk, å finne inspirasjon og råd til ethvert prosjekt.

Februar 2024

INNE SÅ VEL SOM UTE

Våre eiere, Fischer Group, en bedrift som har eksistert siden 1960-tallet, har nøye fulgt og bidratt til den danske designarven gjennom generasjoner med ikoniske samarbeid, kontrollert produksjon og innovativ produktutvikling. Fischers reise har gjort at vi står på et solid fundament, som gir oss spillerom til å ikke bare levere varene, men også tenke nytt med det beste inne- og uteklimaet i tankene. 

 

Det er dette tankesettet som er vevet inn i vårt DNA og som nå blir tydeliggjort gjennom vår nye nettside. Våre eiere, Fischer, har også fått en ny identitet og logo. 

 

”Vi har jobbet med design, produksjon og håndverk gjennom generasjoner. Og det er den tydelige erfaringen og kvaliteten vi har i våre løsninger, som vi også ønsker å reflektere utad”, sier Stine, Head of Marketing Group A/S.

LØSNINGER I FOKUS

Det har vært viktig for oss å kunne gi plass til produktene og ikke la det visuelle ta overhånd. Og det er denne plassen som er blitt respektert og rammet inn i designet. For eksempel har vi valgt én font for all kommunikasjon. Den er elegant med seriffer som trekker på vår lange historie gjennom et klassisk utseende, men den er fortsatt tydelig og lesbar med et moderne preg. Det samme gjelder vårt layout, hvor våre løsninger tar opp mesteparten av det store bildet. De har fått rom til at man som arkitekt eller privatperson kan fordype seg i detaljene og la seg inspirere, uten å miste oversikten. 

 

Fischers gamle logo var håndtegnet av Arne Fischer tilbake i 1960-tallet, og har vært med Fischer Group siden. Derfor var det viktig for Fischer å ikke endre for mye på dette, men å sørge for at det styrket resten av identiteten til Fischer Group. Derfor fikk Fischer logoen sin modernisert av skriftdesigneren Elias Stenalt Werner, som er lektor i visuelt design ved Det Kongelige Akademi i København.

Vil du bli kontaktet av en rådgiver?

Om du er privat eller profesjonell, vil vi alltid gjerne ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Ellers er du alltid velkommen til å ringe til oss på 2300 5150.